Adria

Acertas Gaming pobjednik je prve sezone RUR OWadria League

Završila je prva sezona RUR OWadra League! Nakon punih 10 kola, doigravanja i Final Foura dobili smo pobjednika prve sezone ROWAL-a, Acertas Gaming. Drugo mjesto pripalo je ekipi Povratak Otpisanih, koji su odlično odigrali završnicu turnira. TWB-Gaming je završio na trećem mjestu, dok je četvrto pripalo ekipi Krug.

Odličan završetak RUR OWadria League

Final Four igrao se po sistemu stepladdera, u kojem ekipe koje su završile na trećem i četvrtom mjestu igraju prvi meč, pobjednik potom igra s ekipom koja je osvojila drugo mjesto u ligi, dok pobjednik lige odmah igra finale. Tako su prvi meč Final Foura igrali Krug i Povratak Otpisanih. U odličnom prvom meču Povratak Otpisanh je pobijedio rezultatom 2:1, nakon što su izgubili na Nepalu, na Numbaniju i Lijang Toweru su bili puno bolja ekipa i zasluženo pobijedili. Iduća prepreka Otpisanima do finala bio je TWB-Gaming. Međutim, na dvije King of the Hill mape, Povratak Otpisanih se dva puta vraća. Na Nepalu prvo iz nedostatka od 0:1, a na Iliosu nadoknađuju 1:2. Pobjeđuju TWB-Gaming s 2:0 u mapama te ulazu u finale protiv Acertas Gaminga

Acertas Gaming i Povratak Otpisanih u finalu 

U finalu prve sezone RUR OWadria Leagua igrali su Acertas Gaming i Povratak Otpisanih. Acertas Gaming opravdao je ulogu favorita i bez većih problema nadigrao Povratak Otpisanih. Iako to nije bio Acertas kakav smo navikli gledati, te je Povratak Otpisanih u nekim dijelovima meča djelovao kao ravnopravna ekipa, na kraju ipak 2:0 za Acertas Gaming. Sve mečeve Final Foura možete pronaći na našem Twitch.tv kanalu, a uskoro na YouTubeu!

ROWAL Finalni poredak

 

Čestitamo pobjednicima, ali i svim ekipama koje su se natjecale. RUR OWadria League bilo je odlično iskustvo, bez obzira na sve probleme koji su uzrokovali pojedini igrači. Jedno veliko hvala Klan RuR ekipi i ComputerLandu koji su pomogli pri organizaciji i sponzorstvu turnira, želimo im sreću u svim nadolazećim projektima i razvoju esporta u regiji. Po dobrom starom običaju, mi se bacamo nazad u odaje i primamo posla za nadolazeće evente. 

Drugi članci