Svijet

Australija i Švedska prošle dalje u Overwatch World Cupu

OWC1

Prošlog vikenda odigrane su druge dvije skupine na Overwatch World Cupu u Sydneyu. Pobjednici skupina, reprezentacije Australije i Švedske osigurale su nastup na BlizzConu, kasnije ove godine.

Poznati pobjednici skupina C i D na Overwatch World Cupu

Nakon Kine, Overwatch World Cup se preselio u Australiju, gdje su se odlučivale skupine C i D. Mnogi su očekivali prolazak reprezentacija Švedske i Finske, ali Finci nažalost nisu u tome uspjeli. Reprezentacija Australije, sastavljena od profesionalnog Overwatch tima, Blank Esports, igra u tom sastavu već više od godinu dana. Slična je situacija i sa Švedskom, u kojoj osovinu reprezentacije čine četiri igrača tima Misfits. 

Kao dvije najbolje plasirane reprezentacije skupine C, Švedska i Australija prošle su u doigravanje protiv Španjolske i Japan iz skupina D. Međutim, tu više nije bilo mjesta za iznenađenje i Australija i Švedska osigurale su nastup na BlizzConu.

Watch live video from PlayOverwatch on www.twitch.tv

Overwatch World Cup se idući vikend seli u Poljsku! U ESL-ovom studiju u Katowicama, od petka do nedjelje odlučivat će se dvije najbolje reprezentacije u skupinama E i F. Južna Koreja glavni je favorit, ne samo za prolazak skupine, već i osvajanje cijelog turnira. Drugo mjesto vjerojatno će pripasti Kanadi ili Rusiji, od kojih svi imaju velika očekivanja.

 

Drugi članci