Overwatch

Eichenwalde je ime nove mape u Overwatchu

eichenwalde overwatch

Nekoliko mjeseci nakon što je Overwatch dobio novog heroja, dolazi nam novo osvježenje, ovoga puta u obliku mape. Eichenwalde je Hybrid mapa (assault/escort) koja je pričom povezana s dva heroja, Reinhardtom i Bastionom. Iako igrači upućuju na to kako ih mapa podsjeća na Storwmind City i neke druga područja već viđena u Blizzard universeu, zapravo se radi o njemačkom dvorcu gdje je održana jedna od najvećih bitaka Omnic Crisesa.

Eichenwalde je svakako osvježenje

Na početku Competitive Overwatcha, hibridne mape bile su vrlo popularne. King’s Row vjerojatno i danas jedna od najpopularnijih. Međutim, Eichenwalde pruža potpuno drugačiji osjećaj od mračnog i uskog Londona, prikazanog u King’s Rowu. Svijetla mapa, koja se na razvija samo vertikalno već i horizontalno, s brojim mogućnostima kontroliranja viših pozicija na mapi. Tipično za Escrot i Hybrid mape, scenarij i način igre se mijenjaju kako Payload dolazi bliže svome cilju. Tako nakon puta oko dvorca, u njega se na kraju i ulazi, što potpuno mijenja okruženje.

Eichenwalde bi mogla biti i najdraža mapa svih obožavatelja Bastiona, pošto je baš ovdje on ponovo došao među “žive”. Ili kako li se već zove oživljavanje robota. Tako ćete na mapi moći pronaći i druge Bastione, prekrivene travom, kao što je to slučaj kod Bastion Origins skina. Svakako preporučujemo da proučite mapu prije nego što se uputite u natjecanje u novoj Overwatch Competitive sezoni. Naime, Eichenwalde će biti sastavni dio iste. Kompletni pregled u nastavku:

Drugi članci