Svijet

Free-for-all i Team Deathmatch stižu u Overwatch!

overwatch tdm

Dva kultna moda većine FPS naslova napokon će doći u Overwatch! Free-for-all i Team Deathmatch svode se isključivo na makljažu, bez dodatnih zadataka i distrakcija na mapi te su već dostupni na PTR serveru!

Overwatch dobiva kultne FPS modove

Ponekad zaboravljamo da je Overwatch zapravo, pucačina. Zbog ultija i mapa na kojima je fokus u osvajanju pointa ili guranju payloada, fragovi se uglavnom svode na koordinirane akcije između dva tima i team fightove. Čak i način na koji se u igri bilježe fragovi ukazuje da su developeri htjeli napraviti izrazito timsku igru.

FFA i TDM trebali bi to promijeniti i vratiti dobar stari FPS osjećaj. Ne može biti jednostavnije, ubiti protivnike više puta nego što oni ubiju tebe. Upravo su na tome odrasle brojne generacije gamera, pogotovo onih koji su gubili dane na Quakeu i UT-u, a znamo da ih danas u Overwatchu ima podosta.

FFA mod će igrati osam igrača, a limit je 20 fragova. Igračima će na izbor biti dostupni svi heroji. Najbolja četiri po završetku igre bit će nagrađeni pobjedom u Arcade modu. TDM će se igrati 4v4 s limitom 30 fragova. Zanimljivo je da će Mercy svojim ultijem zapravo oduzimati fragove protivničkoj ekipi. 

Za nove modove prilagodit će se neke postojeće mape, ali i dodati jedna nova, posebno za FFA. Radi se o domaćoj mapi Widowmaker.

Drugi članci