Adria

Igračice javite se!

traze se igračice

Mnogi i danas žive u zabludi kako su video igre isključivo zanimacija za momke, ali to je daleko od istine. Nikad nije bilo više igračica u gamingu, a Overwatch nije iznimka. Dvije ljupke dame i vrlo dobre igračice krenule su u stvaranje prvog regionalnog ženskog Overwatch tima, a mi smo uskočili u pomoć. Kao što su nas majke i sestre učile! Zato igračice, svi detalji su nastavku!

Overwatch Adria Igračice

Igračica je nešto manje od igrača ili se barem ne ističu toliko, ali naravno da ih ima. Međutim, dvije igračice su odlučile uzeti stvar u svoje ruke i okupiti Overwatch tim koji će se sastojati od djevojaka. Cilj je okupiti igračice da se bolje povežu, igraju zajedno i naravno dobro zabave, ali i ozbiljno zaigraju Overwatch. Sudeći po curama, bit će vam super. Sada nešto više o igračicama:

Cayo i Apolline krenule su zajedno u ovaj pothvat. Overwatch scena u regiji je još mlada, a naznake i prve ozbiljnije timove možete vidjeti tek na RUR OWadria League i ponekom turniru. Timovi se teško okupljaju pošto igrači/ce nemaju iskustva, ali svakim novim turnirom i igrača i timova je sve više. Cure imaju iskustva i u drugim igrama, ali u zadnje vrijeme najčešće igraju Overwatch. Kreću se oko 3000 ratinga, što je dokaz da u najmanju ruku igraju jednako dobro kao igrači, a bolje su i od polovine njih. Apolline najčešće igra support role. Zen, Ana i Mercy su joj u malom prstu, tako da cure, za heal se ne morate bojati. Cayo pak preferira Zaryu, ali može uskočiti i u ostale uloge. Bilo da se treba Winston ili Tracer, Widow ili Mei, Cayo će fillati bez problema! Za kompletan tim fale im još četiri igračice.

Cure od vas očekuju da imate 16 godina ili ste starije, jer se zna igrati kasnim večernjim satima. Imate slušalice i mikrofon radi dobre komunikacije, naravno imate Overwatch. Uloge koje traže:

  • 1 Flex
  • 1 Support
  • 2 DPS

Za dogovor oko zajedničkog igranja možete se javiti Cayo (cayo#21758) na battle.net, a cure inače možete pronaći i na Overwatch Adria Discordu, gdje Cayo svako jutro sudjeluje u jutarnjoj raspravi. Curama želimo sve najbolje i nadamo se da se vidimo na idućem turniru. GL&HF

Drugi članci