Svijet

Kakva legenda! Brazilac osnovao Hanzo National Church

Hanzo National Church

“Hanzo main” uglavnom je uvreda nesposobnim igračima navedenog heroja koji ne žele igrati ništa drugo, a sada postoji i vjerska organizacija u kojoj je ta fraza zabranjena. Matthew Mognon s brazilskog gaming portala Adrenaline, osnovao je Hanzo National Church u Brazilu, a pravila su zakon!

Nova religija za Overwatch igrače

Hanzo National Church je sada legitimna vjerska organizacija u Brazilu. Kada malo bolje pogledate Hanzo i sam pomalo liči na Isusa Krista, iako su nam suigračice sugerirale da je čak i malo zgodniji. Kako bi se priključili Crkvi morate biti kršteni, igrajući Overwatch. Kao i svaka druga Crkva niti ova nije isključiva pa ako nemate novaca za Overwatch možete zaigrati i Paladinse. Situacija s Team Fortress 2 još nije potvrđena. 

Naravno, Hanzo National Church ima i svoja pravila, a jedno od njih posebno će se svidjeti svim igračima. Jedan utorak mjesečno je vjerski praznik i imate slobodan dan za igranje Overwatcha. Odlična perspektiva vjerskog vođe koji je procijenio da je u ovom trenutku jedan dan mjesečno sasvim dovoljno posvetiti Overwatchu, sve ostalo je previše. Ostatak pravila svodi se na to da je vrijeđanje drugih igrača i rage quit zlo, koje može voditi do izbacivanja iz vjerske organizacije.

Pozadina priče je zapravo ismijavanje lakoće osnivanja vjerske organizacije u Brazilu. Pošto su vjerske organizacije u toj zemlji oslobođene raznih poreza i davanja, čine se kao sasvim legitiman način zarade. Možda je počelo kao zajebancija, ali tko zna kako će završiti. Zato ryū ga waga teki o kurau bližnji moji!

Drugi članci