Overwatch

Loot Box – Kolike su šanse da dobijete Legendary?

Loot Box

Blizzard je nedavno objavio šanse da dobijete određene iteme iz Loot Boxova u Južnoj Koreji, a za Dot Esports su potvrdili da je šansa jednaka i u ostalim regijama. Koje su onda šanse da vas Loot Box nagradi Legendary dropom?

Overwatch Loot Box drop rate

Kao što nam je svima već dobro poznato, svaki Loot Box u Overwatchu daje četiri itema od kojih je najmanje jedan Rare. Sigurno ste se već nekoliko puta iznervirali što konstantno dobivate duplikate ili jednostavno nema normalnog dropa. U nekim zemljama su izglasani zakoni da se postoci za dobivanje određenih predmeta moraju objaviti, a Blizzard je potvrdio da se jednako odnosi na sve regije u kojima se igra Overwatch.

Šanse da dobijete Epic su vam otprilike 18.19%, dok je Legendary na 7.4%. Mali su to postoci, ali dobro ih je znati. Kozmetički itemi u Blizzardovim igrama često su povezani, tako ćete u jednoj igri pronaći kozmetičke iteme iz druge ili barem reference. Kako se radi o jednom od glavnih prihoda developerima, nije ni čudno zašto se s toliko bave s takvim stvarima.

Drugi članci