Overwatch

Manje Mercy i brži Payload u zadnjem Overwatch patchu

Overwatch Patch

Posljednji Overwatch patch nije bio velik, na čemu su svi oni s lošim internet konekcijama zahvalni Blizzardu. Ipak, donosi neke bitne promjene. Većini se već lagano povraća od Play of the Game videa, u kojima u zadnje vrijeme uglavnom gledamo Mercy, no čini se kako je tome došao kraj. Druga velika promjena odnosi se na brzinu kretanja Payloada na novoj Hybrid mapi Eichenwalde.

Posljednji Overwatch patch foksuiran na Mercy i Eichenwalde

Play of the Game je stekao brojne obožavatelje još u Overwatch beti, radi se o odličnom principu koji na kraju svakog meča pokaže jedan hvalevrijedan potez. Međutim, čini se kako Blizzard nikako ne može balansirati odabir poteza koji će biti uključeni u Play of the Game. Nakon što Support heroja gotova uopće nije bilo među najboljim potezima, Blizzard se potrudio ispraviti tu nepravdu. Tako smo u zadnje vrijeme uglavnom gledali Mercy i njen ultimate ability Resurrect, uz nezaobilazan povik “Heroes never die!”. Sada pak, gledamo uglavnom Mercy, dok su drugi heroji zapostavljeni. Posljednji Overwatch patch bi trebao malo balansirati stvari i smanjiti broj Mercy playeve u PotG-u. Nadamo se samo da ta promjena neće obeshrabriti igrače koji ju igraju, jer hej, dobra Mercy uvijek dobro dođe.

Druga velika promjena odnosi se na brzinu kretanja Payloada na Eichenwalde, novoj Hybrid mapi. Što bi trebalo podići dinamiku same igre, iako ne vjerujemo kako će imati za posljedicu i kraće mečeve. Među ostalim promjenama nalaze se balansiranje Skill Ratinga svima onima koji su zbog buga dobili veći rating nego zaslužuju, Hanzo arrow bug je također popravljen te će se sada prikazivati prava strijela i neki drugi manji popravci, a sve ih možete pronaći na Overwatch Patch notes.

Drugi članci