Overwatch

Nexus Challenge 2.0 – još se stignete priključiti!

nexus challenge

Nexus Challenge nam se vratio! Veći, bolji i zanimljiviji te s još više nagrada. Zajedno s velikom Blizzardovom promocijom u Heroes of the Stormu! Međutim, ono što naš najviše veseli su novi Overwatch skinovi i in-game predmeti!

Nexus Challenge 2.0 i kako se priključiti

Nexus Challenge 2.0 je počeo 24. travnja, a trajat će nešto manje od mjesec dana.  Svaki tjedan igrači će moći završiti novi Quest i tako osvajati nagrade u Overwatchu, ali i Heroes of the Stormu. Kako je HotS potpuno besplatan, možete ga preuzeti u bilo kojem trenutku i početi igrati s prijateljima. Igrači na konzolama morat će povezati svoj Overwatch račun s Battle.net računom. Ukoliko niste u mogućnosti, ne brinite. Svi Overwatch skinovi stići će u vaše  obližnje loot boxove. Svrha promocije je igranje s prijateljima, zato ne zaboravite pozvati nekog da igra s vama, ako ste pak samac, Battle.net prijatelje možete prikupiti po usput.

Nexus Challenge 2.0 Questovi i nagrade

  • Prvi tjedan je već za nama, a ako ste odigrali pet mečeva s prijateljima na bilo kojem modu u HotS-u dobili ste:
Overwatch
Heroes of the Storm
Oni Genji Skin
Orochi Hovercycle Mount (6 različitih boja)
Oni Genji Player Icon
Oni Genji Warbanner
Oni Genji Spray
Oni Spray
 
Oni Genji Portrait

  • Drugi tjedan počeo je 1. svibnja, ali donio novi quest i nagrade. Potrebno je odigrati pet mečeva s prijateljima na bilo kojem modu osim Versus A.I. jer vam se mečevi inače neće brojati.
Overwatch
Heroes of the Storm
Officer D.Va Skin
Busan Police Hovercycle Mount
 
 
 

  • Treći tjedan počinje 8. svibnja, a quest je potpuno isti kao za tjedan prije, već iskušani recept pet mečeva s prijateljima u bilo kojem modu osim Versus A.I., a nagrade su sljedeće:
Overwatch
Heroes of the Storm
Officer D.Va Spray
Overwatch Nexagon Mount
Officer D.Va Player Icon
Officer D.Va Banner
 
Badge Spray
 
Officer D.Va Portrait                                                                  

  • Četvrti i posljednji tjedan donosi najbolje nagrade. Međutim, preduvjet za završetak Questa je da ste obavili prethodna tri, a recept je opet isti. Pet mečeva, prijatelji, bilo koji mod osim Versus A.I.
Overwatch
Heroes of the Storm
10x Loot Boxes
10x Loot Chests
 

Odlična prilika i za nove HotS  igrače

Uz navedene nagrade, logiranjem u Heores of the Storm dobit ćete 100 besplatnih gemova s kojima možete kupiti jedan od četiri ponuđena bundleova heroja. Svaki bundle donosi  heroje različitih uloga. Birajte pažljivo jer kada odaberete jedan, ostali bundleovi će nestati. Blizzard tako nastavlja s provjerenom pričom povezivanja svojih igara koja je kulminirala upravo izlaskom Heroes of the Storma koji spaja sve  svjetove koje je Blizzard stvorio. Iako nam je jasno da se radi o promociji, nas ovakve stvari ipak vesele

Riješite što više questova do 22. svibnja i pokupite sve nagrade jer tko zna kada ćete sljedeći put imati priliku za ove skinove. Sretno!

Drugi članci