Svijet

Novi heroj stiže u Overwatch?

Jeff_kaplan

Svima omiljeni Jeff Kaplan, potpredsjednik Blizzarda i glavna figura iza Overwatcha, nedavno je za IBTimes UK izjavio kako je novi heroj već neko vrijeme u pripremi. Tako bi nakon Orise uskoro mogli dobiti i 25. heroja u Overwatchu.

Stiže li nam Doomfist?

Blizzard s najavom novog heroja nastavlja u svom stilu. Tako je Jeff Kaplan zagolicao maštu mnogih i ponovo pokrenuo raspravu o Doomfistu, kojeg igrači toliko žele. Međutim, o novom heroju nismo dobili niti jedan konkretan podatak, osim da je u uznapredovaloj fazi testiranja. I dok se o Overwatch League projektu i dalje zna jako malo, Blizzard intenzivno radi na novom sadržaju, koji svakako više raduje većinu “casual” igrača. Oni željni kompetitivnog Overwatcha, dosad nisu imali sreće sa smjerom kojim Blizzard vodi Overwatch.

U Overwatch su dosad stigli tri nova heroja, bolje rečeno, heroine. Jedina skupina heroja koja nije dobila pridošlicu su Defense heroji, logično je zaključiti da će novi heroj upotpuniti baš tu skupinu. Osim same igrivosti, Blizzardu je često u fokusu i odnos između heroja i igrača, žele da se ljudi mogu povezati s likovima i tako graditi odnos prema igri. Samo dva tjedna nakon izlaska Orise, Kaplan je igračima ubacio novu bubu u uho. Uz to, potvrđen je i novi Overwatch event, zato se svakako ulogirajte 11. travnja!

Drugi članci