Adria

Misliš da si dobar? Dokaži! – Overwatch Adria 1v1 Open

Overwatch Adria 1v1 Open

Stalno slušamo o tome kako su najveći problem Overwatcha suigrači. Upravo zbog njih smo svi na ratingu kojem jesmo, iako smo “objektivno” bolji. Evo prilike da pokažeš koliko si dobar! Overwatch Adria donosi Overwatch Adria 1v1 Open turnir!

Overwatch Adria 1v1 Open

Nakon 10 Overwatch Adria Saturday Draft turnira iduće subote donosimo nešto novo. Naime, 21. siječnja u 18:00 igrat će se prvi 1v1 turnir u regiji. Koliko smo čuli, neki od najboljih igrača regije već su spremni i samo čekaju priliku pokazati tko je najbolji u ovom modu. Najbolja stvar kod 1v1 moda je to što ne možeš kriviti suigrače. Pokaži koliko si dobar, zaigraj prvi Overwatch Adria 1v1 Open i osvoji Steam Gift Card u vrijednosti 10€!

Turnir će se igrati u Single Elimination formatu, kada izgubiš – ispao si. Postavke meča će biti Mystery Duel, što znači da će se igrati random heroji svaku rundu dok jedan igrač ne dođe do pet pobjeda (Best of 9). Prijaviti se možeš na linku za prijave, samo unesi potrebne podatke i naši admini će prihvatiti prijavu. Igrači moraju biti 20 minuta prije natjecanja (17:40) na Overwatch Adria Discordu, kako bi natjecanje moglo početi na vrijeme. Natjecati se mogu samo igrači iz Adria regije (Hrvatska, Srbija, Slovenija, BiH, Crna Gora, Makedonija i Albanija)Isprika više nema, u subotu ćemo saznati tko je najbolji! Cijeli turnir moći ćete pratiti uživo na našem službenom Twitch.tv kanalu i Facebook stranici.

Jeste spremni?

Drugi članci