Adria

Overwatch Adria traži suradnike!

overwatch adria traži pojačanja

Mjesec dana nakon lansiranja zasebnog web portala i nastavka priče koja je pokrenuta na Gamer.hr portalu, Overwatch Adria traži pojačanja za svoj tim! Glavni razlog tome je rasterećenje postojećeg tima ljudi kako bi se mogli okrenuti drugim aspektima projekta. Ovo je neophodan korak za razvoj Overwatch Adrie, ali i domaće esport scene generalno, a vi svoju priču možete započeti ili nastaviti baš ovdje!

Kakvu ekipu tražimo?

Na vašu sreću ili žalost, postojeća ekipa ne ide nikuda! Bolje nas možete upoznati ovdje te na našem Discordu. Kao što možete primijetiti po našim najigranijim herojima mi smo timski igrači, fokusirani prvenstveno na razvoj projekta i približavanju esporta mjestu koje mu pripada. Upravo to očekujemo i od vas. Naravno, ovo je ujedno i prilika da radite s ljudima koji su stvarali i radili na projektima poput CSadria, Esports Croatia, Gamersject i Gamer.hr. Stavit ćemo vam svoja znanje i iskustvo koje smo stekli kroz godine vama na raspolaganje, ali smo isto tako spremni i učiti od vas. Ozbiljno ćemo razmotriti sve prijave i svakome od prijavljenih poslati odgovor po završetku natječaja. Nemojte se ustručavati. Moj prvi tekst je objavljen još dok sam bio u srednjoj školi, a angažman sam dobio tako da sam otvorio i vodio topic koji je nedostajao portalu na njihovom forumu.

Kako se možete prijaviti?

Vođenje communitya, društvenih mreža, tjednih turnira i portala zahtjeva puno vremena, a to su samo od nekih segmenata projekta. Upravo iz tog razloga na tim mjestima tražimo pojačanja. Streameri, casteri, novinari, grafički dizajneri, admini, moderatori, ali i svi ostali, možete se prijaviti slanjem prijave na [email protected] Vaša prijava treba sadržavati:

  1. Ime i prezime
  2. Nickname
  3. Dob
  4. Battle tag
  5. Pozicija za koju se prijavljujete
  6. Jednu ili više rečenica, zašto želite biti dio tima
  7. Slobodno nam pošaljite i primjerak vašeg rada, ako ga imate.

Bezbroj priča o uspjehu počinju baš na ovaj način. Koliko god se daleko činilo, ovo je jedan od načina ulaska u svijet video igara i esporta. Prilika da pokažete svoja znanja i sposobnosti na koja ćete se moći pozvati u budućnosti. Neka Overwatch Adria bude vaš početak. Sve se radi na volonterskoj bazi, kao i ostatak tima, svi smo ravnopravni i jednaki. Fokusirani na isti cilj. Prijavi se na [email protected]!

Drugi članci