Svijet

Overwatch League ulazi u četvrti tjedan

overwatch league dynasty

Uskoro završava prva faza Overwatch League. Preostala su još samo dva tjedna natjecanja prije nego započne prijelazni rok i ulazak u drugu od četiri faze. Na vrhu tablice očekivano se nalaze Seoul Dynasty, New York Excelsior i London Spitfire. Tri ekipe sastavljene isključivo od korejskih igrača.

Samo jedna ekipa bez pobjede

Nakon tri tjedna sve ekipe su odigrale šest mečeva, a samo je jedna bez pobjede – Shanghai Dragons. Florida Mayhem i Dallas Fuel upisali su tek po jednu pobjedu i nalaze se među ekipama koje jedva čekaju početak prijelaznog roka. 

Overwatch League ljestvica

Četvrti tjedan natjecanja otvorit će Los Angeles Valiant i Philadelphia Fusion 1. veljače u jedan sat iza ponoći. Jedini predstavnici Europe u natjecanju svoj će meč igrati dan kasnije u 3:00 protiv Seoul Dynastyja, što je ujedno i najzanimljiviji meč četvrtog tjedna. 

Nakon preostala dva tjedna ulazimo mečeve za titulu prve faze i borbu za 135 tisuća dolara. Sve osim slavlja neke od korejskih ekipa bilo bi veliko iznenađenje. Kada već jedna mora biti, zašto ne London Spitfire?

Drugi članci