Overwatch

Overwatch Lunar New Year event je live!

Overwatch Lunar New Year

Kineska Nova godina je stigla u Overwatch, a s njom i hrpa novih skinova, vatrometa i drugog vizualnog sadržaja. Ovaj patch nam nije donio nikakve promijene u gameplayu ili mehanici igre, ali to nije razlog da mu se ne veselimo. Kako je to već običaj u Overwatchu, za event je došao i novi mod imena, Capture the Rooster!

Blizzard nastavlja tradiciju u Overwatchu

Već smo nekoliko puta pisali kako Blizzard voli miješati stvarni život i važne događaje u svoje igre. Ovoga puta slavimo kinesku Novu godinu. Tako su u Overwatch stigli prigodni skinovi za heroje, trailer i novi mod za igranje. Prvo ćemo pogledati skinove. Dosta su umjereni, ali i vizualno privlačni. Ne sumnjamo da će bez problema naći svoju publiku.

Capture the Rooster

Novi Brawl mod je zapravo popularni FPS mod Capture the Flag. Blizzard je ubacio Roostera kako je ovo godine pijetla, pa eto da malo začine priču. Mod se igra 6v6 sudeći prema prvim dojmovima, nije previše zabavan. Neke od glavnih karakteristika standardnog Capture the Flag ruleseta Blizzard nije uvažio, što se dijelu igrača nije svidjelo. Međutim, ostaviti ćemo vama na procjenu. Ono što je svakako za pohvalu je dosljednost Blizzarda u obogaćivanju Overwatcha raznim sadržajem. Ne može sve biti puni pogodak. Uz event dolazi i poseban Loot Box, koji vam garantira barem jedan item iz kolekcije Lunar Year. Event će trajati do 13. veljače, zato nemojte gubiti vrijeme. Za kraj, pogledajte trailer za novi event. Sretno i dobro se zabavite!

Drugi članci