Overwatch

Božić je došao u Overwatch – Overwatch Winter Wonderland

overwatch-winter-wonderland

Božić je stigao u Overwatch! Kako to obično biva s Blizzardom, sve posebne događaje možemo proslaviti i u njihovim igrama. Tako nam je stigao Overwatch Winter Wonderland, božićni event! Osim novih skinova i ostalih vizualnih poboljšanja, došle su promjene što se tiče same igre.

Nova Symmetra je napokon dostupna

Patch ima 1.4-1-5 GB, tako da će oni s lošijom internetskom vezom ipak malo pričekati da se preuzimanje završi. Jedna od najvećih promjena koje nam dolaze s božićnim eventom je nova Symmetra, koja je dosad bila dostupna na PTR-u. Sljedeći bitan update je dodavanje 1v1 i 3v3 moda u Custom Game, tako da uskoro možemo očekivati i slična natjecanja u tim modovima. Novi game mod koji će popratiti Winter Wonderland je Mei’s Snowball Offensive, dati ćemo vam mali hint, bit će dosta grudanja. Uz navedeno, tu je i pregršt novih skinova, player ikona i ostalog popratnog sadržaja. Mi smo izdvojili nama dva najljepša skina, Reapera i Winstona:

Overwatch Winter Wonderland popraćen i prigodnim videom

Uz sve navedeno, Blizzard je izbacio i prigodni blagdanski video za Winter Wonderland event! Novi patch nam je donio za svakog ponešto. Tako će se casual igrači moći zabaviti uz novi mod, oni više natjecateljski nastrojeni će pratiti kako će se Symmetra uklopiti u metu, ali ono najvažnije je da će se svi dobro zabaviti. Uživajte!