Adria 1

Počinje RUR OWadria League!

Overwatch Adria Liga

Nakon odigrana dva kvalifikacijska kupa osam ekipa izborilo je nastup na regionalnoj Overwatch ligi, RUR OWadria League. Liga će početi u srijedu, 1. ožujka, a mi vam donosimo sve što trebate znati o nadolazećoj ligi.

Prvi kvalifikacijski kup za RUR OWadria League

Na prvi kvalifikacijski kup za RUR OWadria League prijavilo se osam ekipa. Veliki favoriti tog kupa bili su Acertas Gaming i TrokuT (nastupali su pod imenom Let’s make some noyyz). Obije ekipe opravdale su uloge favorita i izborili svoje mjesto bez izgubljenog meča, dok su preostale dvije ekipe imale nešto teži put. TWB-Gaming je izgubio od teama TrokuT te su svoje mjesto u ligi tražili protiv [E-sport.hr] Useless Box, dok je team Povratak Otpisanih izgubila u svom prvom meču na turniru upravo protiv TWB-Gaming, ali su pobijedivši sve mečeve u Losers bracketu zasluženo izborili svoje mjesto u ligi.

RUR OWadria Leauge

Acertas Gaming TrokuT TWB-Gaming Povratak Otpisanih
sprEEEzy manky Scentic mixXxa
SkrakZ FRESHY Easymode PegazX
Doomzx noyyz kinko Copeftw
Necros neLo Leya D33pinu
aRxEs Ivekcina sfcMedo MofoLoco
Shamyx Lakii ZeRoQL Madrick

Drugi kvalifikacijski kup za RUR OWadria League

Za preostala četiri mjesta u RUR OWadria League borilo se čak 11 ekipa. Kako više nije bilo TrokuTa i Acertasa, mnogi timovi su se nadali da će nešto lakšim putem izboriti svoje mjesto u ligi. Konkurencija je bila odlična i svi teamovi morali su dati sve od sebe kako bi imali priliku igrati ROWAL. Ekipe Random i Open Sea (NoMercy) su ubrzo pokazali više ozbiljnosti i timske igre od ostalih te kroz Winners bracket izborile svoja mjesta, dok se u Losers bracketu odvijala prava drama. Citerciciii, koji su izgubili od Open Sea u Winners bracketu bez većih problema pobijedili su team Šteta po sekundi te se plasirali u ROWAL. Team Krug, povratnici iz prvog kupa i favoriti publike su nakon poraza od Open Sea morali pobijediti dvije solidne slovenske ekipe kako bi ulovili zadnje mjesto za RUR OWadria League. Bilo je nešto kriznih situacija, ali na zadovoljstvo publike, uspjeli su.

ROWAL

Random Open Sea (NoMercy) Citerciciii Krug
Neuroproxy NoMercy lok1 MR4V
Scharko eibweNi jape Piglet
Aki narcbaws Smudek Shock
Doomzor swaglord420 smokeR Sakurama
LevyMANN Inex hEFEST r1ot
Vice botalmighty Zankoku Stalinski
Light L4nceeEE
Panic

Dakle, završnu osmorku čine sljedeći timovi:

rowalTimoviFinal

RUR OWadria League raspored

Sudeći po kvalifikacijskim kupovima očekuje nas stvarno odlična prva sezona RUR Owadria League. Počevši s 1. ožujkom, mečevi će se igrati svake srijede i nedjelje u večernjem, odnosno popodnevnom terminu. Cijeli raspored je dostupan na Toornament stranici lige. Prijenos svih mečeva moći ćete pratiti na Overwatch Adria Twitch.tv kanalu. Dođite podržite omiljene igrače i timove, pogledajte dobar Overwatch i dobro se zabavite!

Korisni linkovi:

Drugi članci