Svijet

Popunjeno još dva mjesta u Overwatch League

overwatch league

Overwatch League polako dobiva formu, a Blizzard je nedavno objavio kako je Cloud9 zakupio London, a KSE jedno od mjesta  u Los Angelesu.

Overwatch League se polako popunjava

Američka esport organizacija Cloud9 zakupila je mjesto u Londonu za nadolazeći Overwatch League. Iako su mnogi skeptični što američka organizacija dolazi u Europu, izgleda da dogovor nije bio jednostavan. Čelni ljudi C9 organizacije morali su uvjeriti Blizzard što će ponuditi Englezima i kako će se uklopiti u novo okruženje.

Stan i Josh Kroenke iz Kroenke Sports & Entertainment zakupili su jedno od dva mjesta u Los Angelesu. Vlasnici Arsenala i Denver Nuggetsa odlučili su se za jedno od najpoželjnijih mjesta u ligi, što ih je sigurno koštalo pozamašnu svotu novaca. Naravno, za takve korporacije to i nije neki trošak. 

Trenutno je popunjeno devet mjesta u Overwatch League, a do kraja godine trebali bi biti poznati svi sudionici za prvu sezonu. Mješavina sportskih grupacija i esport organizacija polako spaja dva svijeta i događa se točno ono što Blizzard želi. Povezati timove s određenim lokalitetima i stvoriti odnos s navijačima kakav imaju sportski klubovi. Pitanje je kako će određeni gradovi i nacije prihvatiti goste koji će ih predstavljati u Overwatch League

Drugi članci