Adria

Posljednje informacije za Overwatch Adria Challenge

overwatch adria challenge

Svega nekoliko dana nas dijeli od prvog Overwatch Adria Challenge turnira! Danas vam donosimo kratak update s pravilima, rasporedom i posljednjim informacijama vezanim za turnir. Trenutno je prijavljeno osam ekipa, a prijaviti se možete sve do petka, 25.11. u 23:59.

Raspored, pravila i linkovi za Overwatch Adria Challenge

Raspored i pravila

Turnir će se igrati u Double Elimination sistemu. Tako su svakom timu zajamčena najmanje dva meča da pokažu što znaju. Prvi dio turnira će se igrati u subotu, 26.11., s početkom u 17:00. Igrat će se prve tri ili četiri runde, ovisno o broju ekipa, dok će se drugi dio turnira odigrati iduće subote, 3.12.  Kapetani su dužni potvrditi nastup svoje ekipe sat vremena prije početka turnira, odnosno u 16:00, javljanjem nekome od administratora (levelzjee#2285, med1cz#2902, Flegma#2342). Svi mečevi, osim finala, igrat će se u seriji Best of Three. Finale će se igrati u seriji Best of Five. Pobjednik Winners bracketa u finale prenosi jednu mapu prednosti! Procjena je da će se zadnji meč prvog dijela turnira završiti oko 23:00.

Pravila su dostupna u svakom trenutku i pozivamo vas da, ukoliko postoje neke nejasnoće, obavijestite nekog od admina na Overwatch Adria Discordu. Pravila su posebno prilagođena za Overwatch Adria Challenge i postoji mogućnost da će biti dodatno proširena, ako za to bude potrebe. PRAVILA MOŽETE PRONAĆI OVDJE!

Linkovi

U nastavku je popis linkova koji će vam pomoći u praćenju turnira i svih drugih aktualnosti vezanih uz Overwatch i Overwatch Adria Organizaciju:

Overwatch Adria Discord – glavno okupljalište Overwatch igrača u regiji. Komentiramo, pričamo, družimo se i igramo zajedno, a Discord je odlična besplatna platforma koja nam je omogućila da radimo potpuno besplatno, na istom mjestu. Aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Overwatch Adria Facebook – ništa bez društvenih mreža. Naša Facebook stranica je naš službeni kanal komunikacije sa svim fanovima i igračima Overwatcha. Osim vijesti, noviteta i bitnih informacija, pronaći ćete i poneki meme.

Overwatch Adria Twitter – iako Twitter nije toliko popularan u našoj regiji, mi smo odlučili iskoristiti i taj kanal za komunikaciju.

Overwatch Adria YouTube – VOD-ovi s turnira, video najave i sav naš video sadržaj, na jednom mjestu.

Overwatch Adria Twitch.tv – službeni Twitch kanal Overwatch Adria organizacije na kojem prenosimo sve svoje turnire i mečeve, a uskoro ćemo i obogatiti raspored.

Donacije – putem ovog linka možete donirati sredstva za nagradni fond Overwatch Adria Challenge turnira. Sve donacije prikupljene do završetka turnira idu direktno u nagradni fond.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na [email protected] ili putem naše Facebook stranice. Direktan kontakt s administratorima možete ostvariti preko Discorda. Vidimo se u subotu!

 

Drugi članci