Adria

RUR OWadria League Final Four

rur owadria league final four

RUR OWadria League je stigao u posljednju fazu. Nakon odigravanja regularnog dijela lige, najbolje četiri ekipe plasirale su se u završnicu, odnosno Final Four. Radi diskvalifikacija pojedinih timova i kazni određenim igračima zbog igranja na tuđim Blizzard App računima, te namještanja mečeva, došlo je do nekoliko promjena na tablici. Tako će RUR OWadria League Final Four igrati Povratak Otpisanih, Krug, TWB-Gaming i Acertas Gaming. Final Four se igra u nedjelju, 9.travnja s početkom u 17:30, a sve mečeve moći ćete pratiti na https://www.twitch.tv/owadria!

RUR OWadria League Final Four otvaraju Krug i Povratak Otpisanih

RUR OWadria League Final Four igrat će se po sistemu stepladdera. Acertas Gaming, kao ekipa s najviše pobjeda nalazi se u finalu, TWB-Gaming kao druga najbolja ekipa lige stepenicu je niže, dok će Final Four otvoriti Krug i Povratak Otpisanih. Odlučili smo se za step ladder kako bi nagradili ekipe za osvojene bodove tijekom cijele sezone. Tako će Acertas Gaming, kao jedina neporažena ekipa lige odmah igrati finale.

Kako radi promjena u tablici i diskvalifikacije određenih timova, zbog procesa donošenja odluke i sankcija za timove i igrače nismo mogli objavljivati preglede kola, prisjetit ćemo se kako su Otpisani, Krug,  TWB-Gaming i Acertas Gaming završili među najbolje četiri ekipe.

Krug, Otpisani i TWB-Gaming, tri ekipe s jednakim brojem bodova

Nakon diskvalifikacija ekipa TrokuT, Random i Open Sea – Krug, Povratak Otpisanih i TWB-Gaming imali su jednak broj bodova, kako step ladder zahtjeva jasan poredak od 1.-4. mjesta, ekipe su igrale doigravanje za što bolju poziciju na Final Fouru. TWB-Gaming je na Watchpoint: Gibraltar i Lijang Tower mapama s dva puta po 3:0 pobijedio na obje. Potom su igrali TWB-Gaming i Povratak Otpisanih za drugo mjesto u završnici, te je TWB-Gaming s rezultatom 3:1 uspio pobijediti Otpisane i zasluženo osvojio drugo mjesto lige. Krug i Povratak Otpisanih trebali su igrati revijalni meč u četvrtak, 6. travnja, jer su obje ekipe već osigurale mjesto u Final Fouru. Međutim, Povratak Otpisanih nije se pojavio, te je tako Krug nakon lošijeg početka lige izborio treće mjesto. Prvo mjesto lige zasluženo je pripalo Acertas Gamingu.

rurowadrialeague

Drugi članci