Adria

RUR OWadria League – pregled šestog kola

RUR OWadria Leauge šesto kolo

RUR OWadria League se približava kraju. Jučer se odigralo šesto kolo što znači da nam je ostalo svega četiri kola do kraja. Stanje na tablici ne govori previše, osim da je Acertas Gaming jedan od sudionika završnice natjecanja jer su osigurali svoje mjesto među četiri najbolje ekipe. Ostaje nam bitka za preostala tri mjesta!

Random se nisu pojavili

Random 0 : 2 Krug

Random se nije pojavio u dogovoreno vrijeme, samim time pobjeda je pripala ekipi Krug. Ovo je krugu ujedno i prva pobjeda u ligi.

 TWB-Gaming 2 Povratak Otpisanih

Povratak Otpisanih ima je tešku zadaću pred sobom u izravnoj borbi za ulazak među najbolje četiri ekipe. Eichenwalde i Hollywood su bile mape na kojima se odlučivao pobjednik ovog važnog meča. Otpisani su odmah krenuli bolje i uspjeli uzeti sva tri pointa na prvoj Eichenwaldeu, te odličnom obranom zaustaviti TWB-Gaming u njihovom napadu. Hollywood nije bio ništa drugačiji. Symmetra & Torbjorn combo otpisanih je zaključao prvi point, a TWB-Gaming nije našao način kako ga osvojiti. Posebne pohvale odličnoj kombinaciji mixXxa  i Madrick na Parah i Mercy, koji su odlično odradili cijeli meč.

Acertas Gaming bez problema protiv Open Sea

Acertas Gaming 2 : 0 Open Sea

Još jedna laka pobjeda za Acertas. Na Lijang Toweru i Nepalu, Open Sea je kontrolirao meč na prvom pointu druge mape, ali van toga bili su nemoćni.  laganih tri boda za Acertas i sigurno prvo mjesto na tablici.

UPDATE (7:52, 21.3.2017) Slučaj Necros uzet je na razmatranje na temelju prigovora igrača i timova RUR OWadria League.

Čestitke svim timovima, bilo je odlično! Iduće kolo se igra u srijedu u 21:00! Ovdje možete pogledati VOD petog kola, a trenutno stanje, mečevi i tablica nalaze se na Toornament stranici lige. Ne zaboravite pratiti Overwatch Adria i Klan RuR za sve novosti vezane uz ligu!

Drugi članci