Overwatch

Što nam je novoga donio Halloween Overwatch Patch?

overwatch patch

Overwatch je dobio novi update! Iako većinu igrača zabavljaju novi skinovi i novi mod, dobili smo i neke promjene koje će zaista utjecati na igru. Tako su Ana, Widowmaker i Junkrat prilagođeni i balansirani. Overwatch Patch obilježen Halloween tematikom je dodatno animirao igrače, a ni posebni Loot Boxovi nisu na odmet. Donosimo pregled novog Patcha, sve skinove, novi mod i naravno, sve bitne promjene.

Halloween Overwatch Patch donosi nekoliko bitnih promjena

Prvo ćemo se fokusirati na one stvari koje će zaista utjecati na igru. Ana je bila heroj koji najlakše puni svoj Ultimate Ability, Nano Boost, koji pravilno iskorišten uglavnom donosi dovoljno veliku prevagu za osvojiti Control Point ili pogurati Payload s mrtve točke. U natjecateljskom Overwatchu većina mečeva se svodila na Nano Boostanje Reapera koji bi potom sa svojim ultijem, Death Blossomom počistio protivnički tim. Tako će Ani sada trebati 20% više da bi napunila svoj ulti. Također, njen Biotic Grenade je dobio veći range. Sljedeća dva heroja koji su dobili značajnije promijene su Widowmaker i Junkrat. Widowmaker je dobila bržu scope animaciju, dok će se Junkratov ulti RIP-Tire aktivirati brže nego prije.

Overwatch je postao bogatiji za 12 novih skinova

Blizzard u većini svojih igara prilagođava sadržaj zbivanjima u stvarnom svijetu. To se najviše može primijetiti u World of Warcraftu gdje se konstantno obilježavaju svi blagdani i praznici. Overwatch ide sličnim putem, tako smo povodom Halloweena dobili čak 12 novih skinova i novi mod za igru! Skinovi izgledaju odlično dok smo sigurni kako će mod slijediti uspjeh Lucio Balla. Krenimo prvo sa skinovima:

Ovoga puta nove skinove možete kupiti, ali umjesto 1000 coinsa koliko inače košta legendary skin u Overwatchu, morat ćete izdvojiti čak 3000 coinsa. Samim logiranjem poslije patcha, svaki igrač dobiva jedan novi Loot Box u kojem možete dobiti navedene skinove. Većina skinova izgleda stvarno odlično, dok su neki pomalo razočarali, poput onog za Pharah. Uz nove skinove tu je i novi Weekly Brawl, Junkenstein’s Revenge. Radi se o PvE modu u kojem četiri igrača brane vrata od minionia i bosseva. Weekly Brawl vam daje mogućnost ostvarivanja raznih achievementa putem kojih dobivate nove Player ikone. Junkenstein’s Revenge je stvarno zabavan mod, dolazi u tri različite težine, ali iskusniji igrači ne bi trebali imati nikakvih problema.

Novi User Interface i sitne preinake

Uz pregršt skinova, novi mod, balansiranje heroja i User Interface je dobio update, kao i Spectator Mode. Također,  Custom Gameovi se sada mogu pauzirati. Radi se puno manjih promjena koje nije potrebno pojedinačno navoditi, ali brzo ćete ih primijetiti čim upalite igru. Službeni Blizzardov Patch Notes možete pronaći ovdje.  Novi Overwatch Patch je uspio osvježiti igru i animirati igrače, što mu je bio i glavni cilj. Vrijeme je za dizanje ratinga i malo zafrkancije na novom modu, a ukoliko tražite društvo, pridružite nam se na službenom Overwatch Adria Discordu!

Drugi članci