Overwatch

Symmetra buff dolazi u studenom

symmetra

Symmetra je od samog početka Overwatcha jedan od heroja koji se najmanje igra. Njezine mogućnosti su glavni razlog za to. Trenutno se koristi u defanzivne svrhe na mapama gdje je prvi Control Point previše udaljen od spawna defanzivnog tima. Po riječima Jeffa Kaplana u intervju s Business Insiderom, to bi se uskoro moglo promijeniti. Hoće li Symmetra u attacku napokon postati nešto više od troll picka?

Symmetra je oduvijek situational pick

U Overwatchu se trenutno nalazi 22 heroja dostupnih za igru. Dok se neki igraju konstantno i moguće ih je vidjeti gotovo u svakom meču poput Lucya i Zarye, neki heroji su posve situational. Odnosno ovise o mapi, ostatku kompozicije i što se trenutno odvija u igri. Nedavno su Ana i Zenyatta bili među tim herojima, ali određene promjene  i balansiranje heroja pomoglo im je da pronađu svoj put u metu. Međutim, Symmetra je ostala na dnu. Ni profesionalni igrači nisu pronašli mjesta za nju niti na jednoj od 13 dostupnih mapa, iako bi se pojavila tu i tamo.

symmetra overwatchBlizzard smatra da u Overwatchu niti jedan heroj ne bi trebao biti toliko situational kao što je sada Symmetra. Na pragu tog razmišljanja priprema se buff koji će oduševiti mnoge. Neke zato što Symmetra poprilično dobro izgleda, nekima je zabavna za igrati, a nekima uvijek ostaje kao troll pick za attack na Numbaniju. Ako Symmetra ne bude više troll pick, što će li trollovi pickati?

Jeff Kaplan nažalost nije podijelio detalje o samom buffu, već je naveo kako se radi o internom projektu njegovog tima čije ćemo rezultate vidjeti u studenom. Tim povodom upoznat ćemo se s nekim o detaljima vezanim za Symmetru, koje ste možda propustili.

Real Name
Satya Vaswani
Age
28
Nationality
IndiaIndian
Occupation
Architech
Base
Utopaea, India
Affiliation
Vishkar Corporation
Voice
Anjali Bhimani[1] (English)

[Expand]

Quotes
Quotation page
Role
Support
Health
100
Shield
100

Drugi članci